13/3/2024

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΒΟΛΟΣ- ΠΟΡΤΑΡΙΑ: Α΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: Τετάρτη, 10/4/2024 (7.00 π.μ.) έως Παρασκευή, 12/4/2024 (έως στις 10.00 το βράδυ)

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 160 ευρώ κατά άτομο με ημιδιατροφή

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ: DESPOTIKO 4*

ΣΥΝΟΔΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΚΑΘΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ: HAPPY DAYS TRAVEL

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΟΡΤΑΡΙΑ

Συγκέντρωση στο σχολείο νωρίς το πρωί και αναχώρηση για την πόλη του Βόλου, με ενδιάμεσες στάσεις.  Επίσκεψη στον ιστορικό χώρο των Θερμοπυλών, όπου θα δούμε το άγαλμα του Λεωνίδα και το κενοτάφιο των πεσόντων. Συνεχίζουμε για την πόλη του Βόλου, όπου θα ακολουθήσει ξενάγηση στο Αθανασάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο, χρόνος ελεύθερος για φαγητό. Αργά το απόγευμα άφιξη στο ξενοδοχείο στην Πορταριά και τακτοποίηση στα δωμάτιά μας. Το υπόλοιπο απόγευμα είναι ελεύθερο. Προαιρετική ομαδική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

 

2η ΗΜΕΡΑ: ΠΟΡΤΑΡΙΑ- -ΜΗΛΙΕΣ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για μια όμορφη στάση  στις Μηλιές, ένα από τα πιο γραφικά χωριά. Εκεί μπορούμε να γευτούμε κάποια από τα τοπικά παραδοσιακά γλυκά του Πηλίου. Μεσημεριανό γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το απόγευμα. Προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση .

 

3η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ-ΒΟΛΟΣ-ΑΘΗΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την Μακρινίτσα, που έχει θέα στο Βόλο και τον Παγασητικό κόλπο. Εκεί θα έχουμε χρόνο για καφέ και ξεκούραση.

 Στη συνέχεια θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στην πόλη του Βόλου όπου θα κάνουμε την τελευταία μας βόλτα και ψώνια στην πόλη και θα γευματίσουμε προαιρετικά. Στη συνέχεια θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής, με ενδιάμεσες στάσεις για γεύμα (προαιρετικό) και ξεκούραση. Αργά το απόγευμα επιστροφή στην Αθήνα. Τέλος εκδρομής.

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και δύναται να τροποποιηθεί κατόπιν συνεννόησης, ανάλογα με τις απαιτήσεις και επιθυμίες του σχολείου.      

Επιλογές