ΔΡΑΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΛΜΑ

 

Την Τρίτη 3/12/2019, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, οι μαθητές του σχολείου μας συμμετείχαν σε κοινή δράση με τον Σύλλογο ΑΛΜΑ. Οι δράσεις πραγματοποιήθηκαν στο χώρο του σχολείου και είχαν βιωματικό χαρακτήρα, κάτι που αποτελούσε άλλωστε στόχο του προγράμματος. Νέα παιδιά του συλλόγου ΑΛΜΑ  μαζί με τους μαθητές μας έφτιαξαν μια μεγάλη παρέα και αντάλλαξαν τις σκέψεις τους, τα συναισθήματά τους και τις εμπειρίες τους μέσα από ένα κοινό παιχνίδι.  Το αποτέλεσμα ήταν το αναμενόμενο και έδωσε σε όλους τη χαρά να αισθανόμαστε μεταξύ μας ίσοι και να σεβόμαστε το δικαίωμα της ζωής  του άλλου. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους μαθητές της εθελοντικής ομάδας του σχολείου μας που έδωσαν τον παλμό στην εκδήλωση και μετέδωσαν  στους συμμαθητές τους  όλα εκείνα τα συναισθήματα και τις εμπειρίες που βιώνουν στις συναντήσεις  τους κάθε εβδομάδα στο χώρο του σχολείου.

Τελειώνοντας  οι μαθητές μας είπαν:

  •           Επιτέλους! Ήρθε η ώρα να μοιραστούμε αυτή την υπέροχη εμπειρία!
  •          Ένιωσα χαρά, αληθινή χαρά και δέθηκα με τους συμμαθητές μου και τους καλεσμένους μας.
  •          Ήταν μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία!
  •       Μια γεμάτη φορτισμένη θετικά μέρα. Καταφέραμε με επιτυχία να μεταδώσουμε αυτά τα συναισθήματα που βιώνουμε μοναδικά κάθε Τετάρτη. Θα μου μείνει αξέχαστη αυτή η μέρα!
  •         Πολύ ευχάριστη και ενδιαφέρουσα εμπειρία. Χαίρομαι  που βίωσα αυτή την εμπειρία.  Μπορεί στην αρχή να ήταν λίγο περίεργο και παράξενο, στη συνέχεια όμως  το συναίσθημα που είχα ήταν ευτυχία και χαρά.  Ένιωσα ήρεμη και ευγνώμων για όλα όσα έχω στη ζωή μου! Ευχαριστώ πολύ για αυτή την εμπειρία.
  •         Ήταν από τις πιο όμορφες δράσεις  που έχει κάνει το σχολείο! Πραγματικά ελπίζω να είναι όλα τα παιδιά καλά και ευτυχισμένα όσο ήταν σήμερα.
  •          Ήταν από τις πιο όμορφες μέρες. Χαίρομαι που λαμβάνω μέρος σε κάτι τόσο «μικρό», αλλά και τόσο σημαντικό.

Φωτογραφίες

 

Videos

Επιλογές